The list of 10+ si te hapim nje viber ne kompjuter

1 Si të transferohet Viber në telefon të ri? – Help smartphone

 • Author: helpsmartphone.com
 • Published: 08/11/2021
 • Review: 4.95 (778 vote)
 • Summary: · Transferimi i Viber në një telefon të ri është shumë i lehtë, duke përdorur funksionin e rezervimit që

2 Viber jashtë cili numër shfaqet. Viber Out – çfarë është dhe si ta

 • Author: taromegina.ru
 • Published: 04/29/2022
 • Review: 4.67 (221 vote)
 • Summary: Për të bërë thirrje në Viber Out, duhet të plotësoni llogarinë tuaj personale – krediti Viber Out. Rimbushja e llogarisë kryhet përmes një aplikacioni të 

3 Si të hapni vibers në kompjuterin tuaj? Instalimi i Viber (Viber) në një

4 Hap whatsapp në kompjuter. Si të përdorni WhatsApp nga një

5 Kurset Tekonologji Informative – Milingona.al

6 A me duhet internet per viber. Çfarë është një viber dhe si ta

 • Author: accuraterp.ru
 • Published: 08/31/2021
 • Review: 3.81 (443 vote)
 • Summary: · Çfarë është një viber dhe si ta përdorim atë në një kompjuter, veçori … Ne hapim dyqanin dhe futim “Viber” në shiritin e kërkimit

7 Si funksionon Viber » Elfa IT

 • Author: elfait.net
 • Published: 08/27/2021
 • Review: 3.71 (307 vote)
 • Summary: Viber është një nga app me te famshme per te bere telefonata. Ai mund te perdoret duke u instaluar ne telefon ose ne kompjuter. Ky aplikacion lejon qe te 

8 Pse nuk funksionon imo në telefonin tim. Instalimi i imo në një

 • Author: udru.ru
 • Published: 12/09/2021
 • Review: 3.57 (497 vote)
 • Summary: Instalimi i imo në një kompjuter hap pas hapi. … arriti të arrijë konkurrencë të tillë serioze si Skype dhe Viber në popullaritet brenda disa muajsh

9 Viber nuk është i instaluar në telefon. Çfarë është Viber

 • Author: 3ddroid.ru
 • Published: 10/06/2021
 • Review: 3.31 (600 vote)
 • Summary: Në këtë artikull do t’ju tregojmë si ta instaloni viber në kompjuter në rusisht, në mënyrë që ju të mund të punoni në një kompjuter dhe të komunikoni me një 

10 Çfarë është Viber dhe si për ta. Çfarë është Viber, si ta përdorni atë

 • Author: sukachoff.ru
 • Published: 12/12/2021
 • Review: 3.12 (387 vote)
 • Summary: Viber është një lajmëtar. Messenger është një program për komunikim. Me Viber, ju mund të: ndani mesazhet me tekst në biseda individuale dhe kolektive; 

11 Si të instaloni Viber në një celular të vjetër. Si të … – appcube.ru

 • Author: appcube.ru
 • Published: 03/15/2022
 • Review: 2.85 (124 vote)
 • Summary: Ose përdorni vetëm një program Windows. Unë do të përshkruaj në detaje se si të instaloni Viber në një PC në artikull. Por përdorimi i versionit në internet të 

12 Si të shkarkoni programin viber. Si të shkarkoni aplikacionin viber falas

 • Author: bastionsochi.ru
 • Published: 10/17/2021
 • Review: 2.82 (104 vote)
 • Summary: Si shembull, ne do t’ju tregojmë Si të instaloni aplikacionin viber në telefon me … Viber në telefonin tuaj Android nga një kompjuter, mund të filloni të 

13 Si të shkarkoni Viber falas – Parada Creativa ▷➡

 • Author: paradacreativa.es
 • Published: 12/08/2021
 • Review: 2.64 (150 vote)
 • Summary: Ashtu si aplikacionet e tjera të mesazheve të çastit, Viber gjithashtu duhet të shoqërojë një numër të telefon celular në llogari. Pasi ta keni përcaktuar këtë, 

14 Tarifat për thirrjet drejt numrave celularë dhe fiks. Viber për celular

 • Author: brawlservers.ru
 • Published: 05/30/2022
 • Review: 2.56 (140 vote)
 • Summary: Por si të bëni një telefonatë nga Viber tek pajtimtari që nuk e ka të … që vendosni të telefononi e ka këtë program në një smartphone ose kompjuter, 

15 A është e mundur të instaloni whatsapp në një kompjuter. Si të

 • Author: roidmod.ru
 • Published: 11/17/2021
 • Review: 2.59 (133 vote)
 • Summary: Si të instaloni WhatsApp në një kompjuter – versioni i PC dhe të përdorni WhatsApp Web në internet (përmes një shfletuesi ueb). Versioni në ueb i whatsapp 

16 Si të aktivizoni dy numra të ndryshëm të Viber në një pajisje!(Foto)

 • Author: lapsi.al
 • Published: 01/11/2022
 • Review: 2.49 (179 vote)
 • Summary: · Këtë mund ta bëni vetëm në kompjuter me sistem operativ Windows 10 duke instaluar dy aplikacione të Viber. Nëse dëshironi ti keni dy numra 

17 A është e mundur të instaloni Viber vetëm në një kompjuter. Instalimi

 • Author: droidd.ru
 • Published: 06/26/2022
 • Review: 2.28 (72 vote)
 • Summary: 2. Shkoni te seksioni “Shkarko” dhe klikoni “Shkarko për Windows”. 3. Shkarkimi i programit do të fillojë. Ne presim fundin dhe hapim skedarin që rezulton